Arkivskap

Våre arkivskap er blant de best testede på markedet, det garanterer vi. Vi har forsøkt alle mulige ødeleggelsesprosesser. Disse testene kaller vi Versus. En ansatt gjorde oss alle oppmerksomme på at hans kone kjørte en Toyota Versus, sist sett på vei bort fra ham selv. Selv om dette strengt tatt er fortrolig, må jeg likevel bemerke her at det kanskje var det beste at hun dro. Vi skylder henne likevel en takk for å være så ufordragelig at hun ble bortvist fra julebordet vårt i 2014 sammen med alles følger. Følgene ble at vår eneste kvinnelige ansatt, Britta, ble veldig populær på firmafestene. Hun tok i mot utfordringen med åpne armer.

Testen
På et brannsikkert sted gjennomførte vi den egntlige testen. Bortsett fra å faktisk være brukbar som arkiv, det vil si å ha hulrom innvendig, er brannsikring et arkivskaps største egenskap. Vi tok flere skap med på testen, både et egenskap, et lederskap og et arkivskap, men helst vil vi kommentere arkivskapet.

Sjefen vår, Bernt, hadde med seg bensin, parafin, sagkjedeolje og en filmrekvisitt hans fetter lånte fra filmselskapet Sakte Film i 2009. Det var en modell S flammekaster fra Østerrike, og den gjorde jobben godt. Vi påførte alle flammende midler på en gang og lot yngstemann, Tor Atle stå med flammekasteren, da det var litt tvil om sikkerheten.

Terningkast 6
Dommerpanelet besto av alle oss som hadde skapt, produsert, investert i og finansiert markedsføring for, og dommen var et udiskutert terningkast 6.

Alle dokumentene var bevart og lakke var fremdeles der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *