Firmabilen

Vi har en skinnende firmabil med flott logo på som de ansatte kan bruke til utkjøring, til henting og noen dager til det tredje lagerrom. Hvorfor det heter det tredje lagerrom, skal ikke kommenteres, uten at jeg behøver å si noe mer. Den står parkert bak bygget, til vanlig. Den er forsikret via det samme firmaet som forsikrer resten av varebeholdningen og inventaret. Derfor ble begge dekket av samme polisen etter det ødeleggende og fullstendig uforventede innbruddet.

Innbrudd
De gikk fullstendig bananas på døren vår i desperate forsøk på å bryte gjennom. Dessverre hadde Bernt kjørt i stykker alarmsentralen med gaffeltrucken vi bruker til å laste hyllene på lageret. Selv om alarmselskapet var hurtige til å rykke ut å se på den knuste alarmen, var de ikke så hurtige til å superlime den sammen igjen. Da Bernt ringte og fortalte at han hadde knust alarmsentralen med gaffeltrucken ved et uhell, trodde de tydeligvis at han mente at kun glasset foran brukerpanelet var knust. Uten å ha noe å lime, eller å være i stand til å hoste opp enda en sentral, ba de oss om å passe godt på alt til dagen etter.

Søvn
Dermed sov vi alle på kontoret, første- og andre lager og så Harald, som insisterte på å sove på toalettet. Vi hadde store slagkraftige brekkjern, lommelykter og mobiltelefoner i walkie-talkie modus. Spenningen da vi falt i søvn var elektrisk. Da vi våknet ble vi alle dypt sjokkert.

Takk
Vi ønsker å takke forsikringsselskapet og alle involverte for rask reaksjon, spesielt Ryds Bilglass for ekstra rask håndtering av skaden som oppsto på firmabilen som ble skadet under innbruddet. Ingen kunne tenke seg at det var mulig å bryte opp døren med øks, tømme hele det første lageret for inventar, legge igjen 34 tomflasker, Bernts lommebok, Gunnars giftering, knuse videoovervåkningen, tømme tre ølflasker i datasentralen med all backup, samt bortføre Geir Atle og sekretæren vår Britta uten spor. Det er fremdeles uforståelig. Like rart er det at bilen ranerne reiste med inventaret vårt ble funnet påtent og i fulle flammer dagen etter.

ryds bilglass

Postludium
Etter at alle ble tatt i avhør, og Geir Atle og Britta ble funnet helt påkledde i det tredje lageret, ble vi svært gledelig overrasket over å finne at kun den delen av lagerbeholdningen som var den tidligste serien med prototyper levert tilbake fra misfornøyde kunder var stjålet eller ødelagt.

Dermed går vi til arbeid med godt mot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *