Kontorbord

Det er viktig å være sikre, tenkte vi, og kjørte en ekstra test på vår nye serie med kontorstoler. Britta kjøpte bløtkake for anledningen og tok på seg finstasen, som en god sekretær bør for slike anledninger. Store menger julebrus stod i kasser under det testede bordet.

Første del
Synstesten, som vi kaller det, gikk først ut. Bordet ser unektelig bra ut. Det var alle enige i, og Britta, som har vært både over og under bord under tidligere tester av diverse prototyper, samt vært innleid til julebord hos andre selskaper, skrøt ekstra. Det ble stilt spørsmålstegn til hennes objektivitet, spesielt siden hun fikk ekstra betalt denne kvelden, og siden sjefen vår Bernt lovet henne å dekke eventuelle legevakt utgifter for yrkesskader hun skulle pådra seg i løpet av natta. Vi var tross alt femten mann.

Testen
Lite overraskende to bordet i mot all den julingen vi kunne klare å påføre den. Stemningen steg betraktelig da den første halvparten av julebrus sakte ble fordøyet til jobbkollegaer og forsøkte å stikke av via nyrene. Da ble kaken angrepet, og under sjefen Bernt’s kyndige ledelse vare den nesten borte. Da kom Britta tilbake med dårlig ånde fra et av kontoravlukkene med to kollegaer og bedyret at hun ønsket resten selv. De ble til at vi alle studerte det på nært hold.

Solide løsninger
Slik kan du være sikker på at alle våre produkter står til standarden vi har lovet. Alle våre produkter har blitt bunnhørlig testet og studert.

Det er slik vi sikrer deg, kunden, den kvaliteten din betaling fortjener!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *