Kontorstoler og andre møbler

Det viser seg i ettertid at byturen på kontorstolene resulterte i mer enn revnede dresser og sårede kinn. Etter dagene gikk ble det etterhvert klart for oss hvor alvorlig det gikk for seg. Vi var klar over de tre som dro på legevakten, men det hendte mer. I tillegg til det revne kinnet, fik Karl Anton en infeksjon i det høyre øye som resulterte i amputering. Karl Anton har kjøpt seg glassøye med smublerrom for marijuana over grensen.

Tapt anrop
Det viste seg at årsaken var tapte mobiltelefoner. Ikke mindre enn 4 telefoner ble funnet i den allerede nevne tornehekken til Frøken Gabriell i Brobakken. Der fant vi også de tapte anropene samt tennene til Bjarne som han trodde lå igjen på soverommet til Britta. I stedet fant vi litt av undertøyet til Tor Egil der på soverommet til Britta som resulterte i en liten slosskamp her på kontoret. En dataskjer, to potteplanter og stoltheten til Bjarne gikk tapt der.

Tornehekken
Tornehekken til Frøken Gabriell viste seg å være åsted for mye underfundig. Vi fant en BH der og tre kondommer, alle fulle av arvestoff, men kjemisk analyse ble umulig siden bikkja til Mads løp av sted med dem alle tre mens vi kikket på utsikten og røykte noe hasj Bjarte fant i den revnede dressen sin.

Vi var også på bar
På baren ble vi gjort oppmerksomme på hvor mye vi skyldte dem i knuste ølglass, to bartenderfingre og et kasseapparat, som forresten var politianmeldt. Jeg måtte sitte i gapestokk på torvet en hel dag for det brekket. Vi holdt på vårt og bedyret vår glemske uskyld, men samme hvor mye vi skyldte på fylla, like reelle var videoovervåkningsbildene som ganske riktig viste meg med brekkjern, Frank bevæpnet med billjardkø; alle sittende og rase rundt på kontorstoler fra Officeline.

Flere medarbeidere
Ikke mindre enn 5 gravidtester viste positivt, og om 9 måneder kommer flere Officeline medlemmer til å se dagens lys. Det var overraskende og alarmetende at slik en formering kunne finne sted sittende på en kontorstol. Det er under en uke fra skrivende stund til testingen av skrivebordene skal begynne. Det viste seg imidlertid at minst 8 stykker brukte medbrakte jekkestropper for å gjøre mulighetene større. Implikasjonene er enorme.

Postludium
I ettertid viser det seg at mye kunne vært gjort annerledes. Fri bruk av firmaets store kreditt, for eksempel, viste seg å være en dårlig ide. At økonomiansvarlig og kortbære Hansen var like full som han var høy, gjalp ikke mye for å begrense skadeomfanget. Som konsekvens eier vi nå et lite butikklokale i Tromsø, som ble kjøpt fordi en av våre medarbeidere fanget ei gift jente og trenge et sted fort, samme hvor. Tromsø viste seg å være litt langt borte. Eiendomsmegleren fra Tromsø jobber jo hos oss. Som straff dro vi ned buksene hans på bussen hjem. Hvorfor tok vi bussen, sier kanskje du? Det er fordi i Brobakken mistet hele bølingen sertifikatet og kreditt var etter butikk kjøpet ikke stor nok for drosje.

Vi hørs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *