Kontorstoler

Det er riktig å snakke litt om filosofien rundt kontorstoler. Det er nemlig filosofisk vi skiller oss fra andre produsenter. Det er en gjennomgangsfilosofi at alle deler gjør mer enn en oppgave.

Hva er en stol?
Vi sitter på den, først og fremst. Den må være passe myk og ha en fasthet som gir avlasting til belastede kroppsdeler. Det er to typer puter. En som skyver deg bort og en som gir rom. Sammenlign med en kinesisk kampsportutøver. Han kan ta i mot et slag på to måter. En er å stå i mot med makt, og en annen er å trekke seg bort og gjøre seg myk, så slaget ikke kan avgi noen kraft. Det er som å slå vannet eller isen. Derfor er stolputene våre lik kinesiske kampsportutøvere. De tar i mot rumpen din og desarmerer den uten å skade den.

Ryggen
Ryggen er like viktig. Det er mindre kampsport i ryggen, men på mange måter er prinsippet likt. Den skal ta imot uten å skade den. Vi tenker på den som en Thailansk betalt kvinnes hender. Vi føler kunden og brukeren burde føle seg mottatt og støttet, som en mor vil støtte sine barn, vil våre stoler støtte deg. Den fungerer like bra for kvinner og for menn, for vi er likestilte på officeline.

Hjul
En god kontorstol må ha gode hjul, og vi har de beste hjulene på markedet i dag. De er beregnet til småturer til kaffetrakteren og til og med en avstikker til et annet kontor. For å være sikker på at holbarheten er holbar nok, dro vi med hele kontoret, ca tyve ansatte, på hver sin kontorstol ut på byen en fredags kveld. Den eneste regelen var å aldri løfte rumpen fra kontorstolen, samt å drikke når man ble servert.

Konklusjon
Etter fredagen hadde lagt seg satt vi samlet for å vurdere følgene. Alle hjulsett var mer enn 70% funksjonelle. Det var derimot endel skrubbsår etter massevelten i brobakeløpet på vei til første pub. 7 dresser måtte erstattes, mens av stoltrekkene vare det bare to som måtte byttes, selv om Frank rev opp det ene kinnet i tornehekken til Frøken Gabriell. Vi var strålene fornøyd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *