Tapeter

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Tidligere i vår hadde vi vannlekkasje i første etasje, det var et salig rør, og etter at vi hadde fått bort alt vannet måtte tapet, panel, gulv, lister og alt opp og frem i dagslyset. Det ble en nokså lang og omfattende prosess, men de gode nyhetene er at skaden ikke var så ille som det kunne vært fordi lekkasjen ikke var alt for stor. Vi må likevel bytte tapet og gulv i hele førsteetasjen, og når det først må til er det egentlig en gylden anledning til å få litt nytt og sprekt design hjemme!

Vi har vært inne på bygghjemme.no hvor de har et godt utvalg av både gulv og tapet. Og etter å ha klikket oss gjennom en uhorvelig mengde varianter (jeg tror de har over tusen typer), fant vi endelig en lys, kremhvit tapet som vi vil bruke på det meste av veggene, med en fargeglad vegg på kjøkkenet og i spisestua. Utrolig deilig å kunne gjøre all researchen på nett, hadde vi måttet bla gjennom bok etter bok med tapetprøver hadde det tatt evigheter. Det hjalp også at man kunne sortere tapetene man ønsket med filtre som ’ensfarget’, ’mønstret’, ’svarthvit’, og så videre.

Det var en lignende prosedyre for å velge gulv, men i og med at vi hadde bestemt oss for parkett, var det litt enklere å velge, og vi endte med en nydelig, oljet askeparkett fra Berg og Berg.

For å ’feire’ oss selv litt og at det hele endelig var i orden, slo vi til med splitter nye terrassemøbler i kunstrotting, to gassvarmere og ny gassgrill! Nå skal vi bare stikke en tur på butikken og kjøpe noen deilige biffer, så er vi klare til levering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *