Våre produkter

Her er en gjennomgang av noen av våre produkter. Full oversikt får du i katalogen vår som kommer ut i april.

Stoler

officeline2Stoler er viktige. De holder kroppen i riktig ergonomisk arbeidsstilling og hjelper deg med å konsentrere deg lenger og ikke sovne. Det som er revolusjonerende med våre stoler er et system med elektriske spoler og frekvensradiosendere som svinger akkurat i samme rytme som en hjerne vi undersøkte som var veldig smart. Vi omvendtdesignet det eksperimentet og sender nå ut frekvensmønstre av stolene tilsvarende det vi målte av den eksperimentelle måleren vår rundt den smarte hjernen. Tilfeldigvis var denne hjernen jødisk og homofil. Vi er likevel ikke ansvarlige om du skulle begynne å føæle deg jødisk og homofil.

Pulter

Pult er et snodig ord som dreier seg om skrivebord og kontorbord. Vi kan levere bord i alle former og dimensjoner, men det blir dyrt. Vi har ikke montert høyfrekvente radiosendere på bordene være, men det kan vi godt komme til å gjøre i fremtiden. I leasingavtalen vår er det med små bokstaver skrevet at du må være med å betale for denne utviklingen. Vi jobber også med selvryddende skrivebord, skrivebord som kan koke kaffe og skrivebord som har mastergrad i jus og kan gjøre alt arbeidet med lovens unødvendige lange arm.

Arkivskap

Mange tenker faktisk at arkivskapene er det viktigste i et moderne kontor, spesielt for firmaer som vil holde informasjonen om deres virksomhet skjult. Vi har derfor supersikre arkivskap som ingen revisor uten fortid som skapsprenger vil klare å åpne. For firmaer interessert i ulike typer svindel har vi innbuiddssikre arkivskap, i den fortand at innbrudd er lagt til i prisen og vi står for det vi lover. Innbrudd blir det helt sikkert. Vi har også selvantennende arkivskap og arkivskap som er mobilt, kjører selv og til og med kraftuttak kan kjøpes i tillegg.

Mer info i april.