Velkommen til denne bloggen!

Vi skal sammen se hva folk I denne bedriften og firmaet I sin helhet handler om, med alle gleder og sorger det matte medføre. Vårt motto er ingen kompromiss i vår vei mot rikdom, og slik håper vi at veien foran oss vil flate ut og underlegge seg vår vilje. Dette vil vi fortelle deg om underveis, slik at også du kan få underlegge deg noen andre for din egen nøyes skyld en gang i fremtiden.

Jo mere vi er sammen
Jo gladere vi bli sier den gode gamle kjernenorske barnesange ingen lenger husker forfatteren og komponisten til. Det er synd, syntes vi, og det er noe av det politiske innholdet vi vil promotere fremover. Jeg håper dere alle har lange ører og leser godt mellom linjene som best er.

Litt av en tur
Noe annet som har skapt stor munndiare hos Officeline, er vår lange og vanskelige historie. Faktisk blir det riktig å snakke om traumer fra firmaets barndom. Dette er noe vi er helt uskyldige i, men firmaets grunnlegger har lest for mye Freud g mener det hele er avgjørende

En diskusjon
Dette har utviklet seg til en gigantisk intern diskusjon, og vi føler veldig sterkt at et utblåsningshull som denne bloggen egentlig er, vil trykket på kontoret synke etter hvert skrevne innlegg. Det blir derfor ikke bare ensidig nyheter vi vil presentere, men livene våre og sinnene våre. Velkommen skal du være.

Takk for at du leste helt hit. Det setter vi all verdens pris på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *